OPENINGSUREN FEESTDAGEN 2017

Za 16/12

10u - 18u

Vr 22/12

10u - 19u

Do 28/12

16u - 19u

Zon 17/12

10u - 18u

Zat 23/12

10u - 19u

Vr 29/12

10u - 19u

Ma 18/12

16u - 19u

Zon 24/12

10u - 14u

Zat 30/12

10u - 19u

Di 19/12

16u - 19u

Ma 25/12

Gesloten

Zon 31/12

10u - 14u

Woe 20/12

16u - 19u

Di 26/12

16u - 19u

Ma 1/1/2018

Gesloten

Do 21/12

10u - 19u

Woe 27/12

16u - 19u

Gelukkig

Nieuwjaar!!!

OPENINGSUREN

Maandag 16:00-19:00
Dinsdag 16:00-19:00
Woensdag 16:00-19:00
Donderdag 16:00-19:00
Vrijdag 16:00-19:00
Zaterdag 12:00-18:00
Zondag Gesloten

Cannelloni met ricotta, geitenkaas en Saison 1858 (Du Bocq)

Ingrediënten (2 personen)
1 sjalot
1 middelgrote courgette
1 eetlepel olijfolie
50gr verse zachte geitenkaas
50gr ricotta
1 eetlepel oregano
6 stuks cannelloni, gekookt
400gr tomatensaus met verse tomaten*

Bereiding
1. Pel de sjalot en snipper hem fijn. Was de courgette en rasp ze fijn.

2. Fruit de sjalot in olijfolie en doe er dan de courgette bij. Kruid met peper en zout. Laat even afkoelen.

3. Meng de geitenkaas met de ricotta en roer er dan de courgette met sjalot onder. Breng op smaak met peper, zout en oregano.

4. Vul de cannelloni met het mengsel.

5. Schenk de helft van de tomatensaus in een ovenschaal, leg er de cannelloni in en overgiet met de rest van de saus. Strooi er nog wat oregano over en zet 20 minuten in een voorverwarmde oven op 200