OPENINGSUREN FEESTDAGEN 2017

Za 16/12

10u - 18u

Vr 22/12

10u - 19u

Do 28/12

16u - 19u

Zon 17/12

10u - 18u

Zat 23/12

10u - 19u

Vr 29/12

10u - 19u

Ma 18/12

16u - 19u

Zon 24/12

10u - 14u

Zat 30/12

10u - 19u

Di 19/12

16u - 19u

Ma 25/12

Gesloten

Zon 31/12

10u - 14u

Woe 20/12

16u - 19u

Di 26/12

16u - 19u

Ma 1/1/2018

Gesloten

Do 21/12

10u - 19u

Woe 27/12

16u - 19u

Gelukkig

Nieuwjaar!!!

OPENINGSUREN

Maandag 16:00-19:00
Dinsdag 16:00-19:00
Woensdag 16:00-19:00
Donderdag 16:00-19:00
Vrijdag 16:00-19:00
Zaterdag 12:00-18:00
Zondag Gesloten

MEDAILLON VAN ZEEDUIVEL EN PANCETTA MET GOEDENDAG (4 personen)
met stoverij van aardappel, blokjes sukade van rund (zenuwstuk) en erwtenscheuten

Ingrediënten
Zeeduivel

600gr zeeduivelfilet
20 plakken pancettaspek
4 aardappelen, gekookt en in blokjes gesneden
2 eetlepels gestoofde blokjes sukade van rond (zenuwstuk)
scheuten van erwten
bieslook
een scheutje Goedendag* 
200gr lamsoor
een klontje boter

Aardappelvinaigrette
1 sjalot, fijngesneden
een paar druppels limoensap
1 eetlepel zachte wittewijnazijn
4 eetlepels olijfolie
1 eetlepel aardappelpulp (kookwater mee mengen)

Bereiding
Maak de aardappelen en de blokjes sukade van rund warm. Vermeng alles met het Goedendag bier en de erwtenscheuten en laat even sudderen.
Bereid de lamsoor apart door het op te stoven in boter gedurende 1 à 2 minuten. Dresseer op de stoverij.

Snij de zeeduivel in plakken, wikkel de pancetta er rond en bak vervolgens mooi gaar. Snij de vis in stukjes en garneer.

Voor de aardappelvinaigrette: meng alle ingrediënten van de aardappelvinaigrette met de garde of de blender. Druppel de aardappelvinaigrette op het bord. Werk af met bieslook.

*GOEDENDAG: een blond, fruitig, kruidig bier met een zoete aanzet en een licht bittere afdronk van 8%vol. 
Gebrouwen door Brouwerij Toye.

Smakelijk...

De Bieradviseur