OPENINGSUREN FEESTDAGEN 2017

Za 16/12

10u - 18u

Vr 22/12

10u - 19u

Do 28/12

16u - 19u

Zon 17/12

10u - 18u

Zat 23/12

10u - 19u

Vr 29/12

10u - 19u

Ma 18/12

16u - 19u

Zon 24/12

10u - 14u

Zat 30/12

10u - 19u

Di 19/12

16u - 19u

Ma 25/12

Gesloten

Zon 31/12

10u - 14u

Woe 20/12

16u - 19u

Di 26/12

16u - 19u

Ma 1/1/2018

Gesloten

Do 21/12

10u - 19u

Woe 27/12

16u - 19u

Gelukkig

Nieuwjaar!!!

OPENINGSUREN

Maandag 16:00-19:00
Dinsdag 16:00-19:00
Woensdag 16:00-19:00
Donderdag 16:00-19:00
Vrijdag 16:00-19:00
Zaterdag 12:00-18:00
Zondag Gesloten

Ingrediënten per persoon
1,2 kg mosselen
melk
1 klontje boter
4 stammetjes groene selder
1 ui
1 teentje knoflook
2 blaadjes laurier
tijm
peper
zout
15cl water

20cl Toetëlèr

Bereiding
Was de mosselen in water met een scheutje melk.
Stoof de selder, ui en knoflook circa 10 minuten samen met de tijm en laurier in de boter.
Voeg het water en de mosselen toe, kruid af met peper en zout en laat de mosselen circa 5 minuten stoven onder gesloten deksel.
Gooi de mosselen om, voeg het bier toe en laat nogmaals 5 minuten stoven.

Serveer met frietjes of brood en hierbij natuurlijk een heerlijk gekoelde, frisse en fruitige Toetëlèr!

LAAT HET SMAKEN,
Uw Bieradviseur