OPENINGSUREN FEESTDAGEN 2017

Za 16/12

10u - 18u

Vr 22/12

10u - 19u

Do 28/12

16u - 19u

Zon 17/12

10u - 18u

Zat 23/12

10u - 19u

Vr 29/12

10u - 19u

Ma 18/12

16u - 19u

Zon 24/12

10u - 14u

Zat 30/12

10u - 19u

Di 19/12

16u - 19u

Ma 25/12

Gesloten

Zon 31/12

10u - 14u

Woe 20/12

16u - 19u

Di 26/12

16u - 19u

Ma 1/1/2018

Gesloten

Do 21/12

10u - 19u

Woe 27/12

16u - 19u

Gelukkig

Nieuwjaar!!!

OPENINGSUREN

Maandag 16:00-19:00
Dinsdag 16:00-19:00
Woensdag 16:00-19:00
Donderdag 16:00-19:00
Vrijdag 16:00-19:00
Zaterdag 12:00-18:00
Zondag Gesloten

SABAYON MET TOETËLÈR ECHTE KRIEK

 

Ingrediënten (4 personen)
250 gr aardbeien
4 eidooiers
4 eetlepels fijne suiker
4 eetlepels Toetëlèr Kriek*

Voorbereiding
Snij de aardbeien in 4 of 6 (afhankelijk van de grootte) en verdeel over 4 glazen.
Hou 4 volledige aardbeien apart om het glas te garneren.

 

 

 

Bereiding
1. Doe de eidooiers met de suiker en het bier in een steelpan. Klop tot een schuimige en gladde massa.

2. Verwarm au bain-marie (plaats de steelpan in een andere kookpot met heet water).
Blijf ondertussen stevig kloppen: de massa moet verdubbelen en licht en schuimig blijven.

3. Giet de warme sabayon over de 4 glazen met de aardbeien.

4. Serveer onmiddellijk.

5. Laat het smaken :-)

*Toetëlèr Echte Kriek: Fris, fruitig kriekenbier met een licht zurige afdronk en toetsen van vlierbloesem.
Meer informatie op www.toeteler.be